Представяне

Току-що попаднахте на мястото, което сбъдва мечти!


 

Имате нужда да се почувствате значима, Wish Boutique знае това! Тук ще намерите висока италианска класа и модерна визия. Ще усетите нежност и стил, съчетани в едно. Ще намерите и много повече от това – всеки наш продукт носи със себе си идея и смисъл. Затова ви предлагаме нашите най- големи съкровища – ключът за вратата към приказния свят, шанс желанията ви да станат реалност и възможността да носите върху себе си не просто дрехи, а изкуството на едни от най- ценените италиански дизайнери. Всички бижутата, които предлагаме са ръчно изработени в Италия и са на известната италианска марка Mad Tea.


 

Имате своя мечта, която искате да се сбъдне? Тогава ангелските бижута са точно за вас!

 • Колекцията се нарича Make a wish
  Вдъхновени от ангелите пазители, предлагаме ви специално посребрени колиета, които могат да се превърнат във ваш талисман. Всяко бижу носи смисъл „Да повикаш своя ангел”. Съчетание на уникален дизайн и нежен звук, идващ от вътрешността на колието. Благодарение на малкото звънче в сърцето на талисмана, може да повикате своя ангел пазител и не само да му споделите най- съкровените си мечти, а и да се предпазите от много беди!

 

Обичате вълшебствата, романтиката и деликатната красота? Тогава се почувствайте приказно – сложете колието на Пепеляшка или обеците на фина балерина. При нас всяко желание става реалност.
Как? Благодарение на ключа от “Тайната градина” ! Wish Boutique ви дава възможност да пренасяте магически прашец навсякъде, където отидете. За целта са нужни няколко неща: щипка нежност, любов на вкус и приказно бижу!
Освен това имате шанса да се докоснете до истински шедьовър – колиета, които са миниатюрен вариант на оригиналните книги от приказните колекции на Mad Tea. Тези бижута са специално илюстрирани и украсени, като можете да разгърнете и дори прочетете всичко, пишещо в тях


 

А ето и въпросните колекции, които ще ви пренесат в приказния свят. В тях ще намерите освен книгите бижута, също и много други елегантни обеци, весели гривни, изящни колиета и нежни пръстени:

 • „ Алиса в страната на чудесата”
  - Колко дълго е „завинаги”? – попита Алиса
  - Понякога е само една секунда! – отвърна Белият заек
 • „ Малкият принц”
  - Ето я моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите .
 • „Пепеляшка”
  - Мечтата е желанието, което се сформира в сърцето, докато спиш дълбоко!.
 • „Тайната градина”
  - Вярвате ли в Магиятa? - попита Колин[…]
  - Да, момчето ми - отговори тя.
  - Не я знам с това име, но какво значение има името?[…]
      Никога не преставайте да вярвате във Великото Добро. Знайте, че светът е пълен с негo и го наричайте както искате .

 

Освен тези специални колекции, Wish Boutique ви предлага да се почувствате още по- женствена с едни от най- страхотните италиански модни марки!

 • Borderline by Denis Palbiani – дръзки, смели и красиви. Денис Палбиани е не само дизайнер на Borderline, но и арт фотограф. Иновативната му идея да принтира своите фотографии върху дрехи, прави колекциите му различни и отличаващи се. Високо качество и истинска коприна, вие ще носите изкуство!
  Събудете артистичната си душа с шаловете на Borderline – страхотни принтове, предлагани в различни цветове и три варианта: чиста коприна, чист памук или коприна и памук.
 • Suerte – елегантни и стилни по всяко време и за всеки повод
 • Paolo Casalini – невероятно съчетание на цветове и нюанси, станете нежната муза на някой творец
 • Le Streghe – щура, магнетична и невероятно сияйна

 

Wish Boutique е тук, за да ви помогне да откриете своето вдъхновение и да разкриете женската си сила. Бъдете модерна принцеса и покорявайте нови царства с бижутата на Mad Tea и модната линия дрехи на на Borderline, Suerte, Pablo Casalini и Le Streghe !